Rubén Vergel_sociales geografia

1 Madrid:15:00pm  El cario:17:00pm  Tokio:23:00pm Mexico:8:00 Nueva york: 9:00am

2Imagen relacionada

3Resultado de imagen de mapa de asia fisico

4Resultado de imagen de peninsulas de europa

sasasaasasasasas

5asasasas

6

asadad

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s